top of page

Over mij

Mijn naam is Femke Mesman - Hiemstra geboren 26 november 1977 te Holysloot, getrouwd met Dennis en moeder van Tim (2007), Jill (*2014) en Jae (2016). Altijd optimistisch en vrolijk en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en alles wat ik meemaak. In 2015 heb ik van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik mijn eigen massagesalon gestart. Om ervaring op te doen en een klantenkring op te bouwen, ben ik als freelance bedrijfsmasseur aan het werk gegaan en heb veel stoelmassages uitgevoerd. In de loop van de tijd heb ik mijn skills uitgebreid met buikmassage, Bellabaci cupping massage en een cursus vacuum body drainer therapie, een zeer ontspannen massage met een speciale zuigtechniek. Ter verbetering van het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Omdat ik beauty behandelingen mooi vind aansluiten bij mijn massages en vooral bij de cupping massages, heb ik diverse beauty cursussen gevolgd, zoals; een cursus lichaamsontharing dmv Waxen met als expertise brazilian wax, een cursus One by one wimper extensions, een cursus Lash volume lift en een cursus Wenkbrauw stylist. In 2021 heb ik een ongelukje in mijn hersenen gehad waardoor ik iets wat beperkt ben in wat ik allemaal kan uitvoeren. Ik doe geen thuis bezoeken meer en voorlopig zet ik geen wimperextensions, dit is te intensief voor mij. Ik ondervind veel moeite met concentreren, mijn ogen worden dan wazig en ik word heel moe. Ondanks mijn kleine beperkingen kan ik jullie in de salon in de achtertuin wel voldoende variatie aan andere beauty en ontspanning behandelingen geven. Kom langs en laat je heerlijk verwennen, mooi maken en ontspannen. 

20220811_132940.jpg
GettyImages-140882576.png

Mijn aanpak

Benieuwd naar mijn werk en toe aan ontspanning, een heerlijk gladde huid of een mooie stralende look, nu weet je me te vinden. Ik hou ervan om dicht bij de mensen te staan, ze een fijn gevoel te geven, m'n creativiteit te uitten en ik werk graag met mijn handen. Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en bewust leven zijn voor mij heel belangrijk. Je mooi voelen van binnen en van buiten!

Graag nodig ik je uit in mijn cupping spa voor mijn zeer effectieve wellness behandelingen.  Mijn warme handen zijn net kacheltjes waardoor je al grotendeels ontspant van de warmte. Geef je lichaam de aandacht die het verdient en laat lichaam en geest ontspannen. Bewust leven betekent voor mij dat mijn lichaam en geest in balans is. Komt stress, vermoeidheid onzekerheid of pijn voor in jouw leven? Mijn massage biedt je de mogelijkheid om even stil te staan bij je eigen lichaam. Door regelmatig behandelen worden je spieren en bindweefsel soepel en komt je zenuwstelsel tot rust, met als resultaat een helend effect op je lichaam. Ik vind het heerlijk om op een ontspannen manier te werken met mensen.

Liefs Femke

bottom of page