top of page

Minerale Make-up

Minerale make-up is gemaakt van materialen gewonnen uit onze kostbare aarde. De hoofdingrediënten zijn mineralen zoals mica, ijzeroxides en zincoxide die worden gemalen tot kleine, glinsterende deeltjes die zijn bewerkt voor gebruik op onze huid.

Mineralissima

Mineralissima's minerale make-up is zorgvuldig ontworpen om de gevoelige huid er gezond te houden.Ze bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een korte duidelijke lijst van ingrediënten, is de kans op een allergische reactie kleiner. Mensen met een gevoelige huid kunnen met Mineralissima zonder zorgen elke dag make-up op dragen! 

Minerale make-up is veelzijdiger dan andere make-up. De make-up past zich gemakkelijk aan aan jouw wensen. Bij het werken met pure pigmenten, die te vinden zijn in minerale make-up, kun je bijna alles mengen tot jouw eigen gewenste kleur. Omdat minerale make-up zo puur is, is het product lang houdbaar. Daarbij heeft het niet alleen een uitstekende houdbaarheid, maar de pigmenten in onze minerale make-up zijn zo goed gebalanseerd, dat het ook lang op je huid blijft zitten.

Zodra je Mineralissima minerale make-up hebt gebruikt en de resultaten hebt gezien, zal je het verschil merken met normale make-up. De mooie glans, het lichte gevoel en de mooie dekking maken het onmogelijk om deze make-up de rug toe te keren. En, hoe mooi is het dat schoonheidsproducten ook lief voor de aarde kunnen zijn, voor jouw huid en uiteraard zorgen wij ervoor dat geen enkel dier heeft hoeven lijden voor onze producten. 

Bel

06 115 95 048

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page