top of page
gelaats

Marlyse Blue

Marlyse Blue staat voor de kracht van natuurlijke schoonheid. Het ondersteunen en versterken van de eigen unieke schoonheid door middel van doeltreffende huidverbeteringsproducten. Natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis. Hoog geconcentreerde formules van actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat. Marlyse Blue biedt huidverbeteringsproducten en behandelingen voor ieder huidtype of huidprobleem. Samen staan wij voor resultaat, beleving en vakkennis. Kies bewust voor de kracht van natuurlijke schoonheid en ga voor een Marlyse Blue Experience. 

Marlyse Blue Treatments

Witte wilde bloemen

Marlyse Blue huidverbetering

Nu we de huid hebben geanalyseerd en de juiste behandeling hebben gevonden, is het natuurlijk fijn om je huidverzorging aan te passen aan wat jou huid nodig heeft. Om de treatment te ondersteunen en dat mooie resultaat te behouden, is het aan te raden om de Marlyse Blue huidverzorgingsproducten aan te schaffen.

Ik geef je advies over welke huidverzorgingsproducten het beste voor jouw huid zijn, om jouw wensen en doelstelling te halen. De behandeling kan je dan 1 keer in de 4 - 8 weken herhalen, net wat jou uitkomt. De Marlyse Blue producten gaan ongeveer 3-5 maanden mee, dit is per persoon verschillend, het ligt aan hoe royaal of zuinig je smeert. Hieronder een kleine uitleg over de verschillende behandelingen van Marlyse Blue.

* KERST SPECIAL

Graag wil ik je kennis laten maken met de nieuwe treatments met producten van Marlyse Blue en Kynd Mynded.

Krijg nu een gratis kersteditie konjac sponge t.w.v. €9,95 kado!

Bij de Spa treat Zen (facial van 60 minuten €65), de Spa treat Sensation (facial van 75 minuten €80) en de Spa treat Balance (facial van 90 minuten €93).

De witte Sneeuwpop konjac sponge is gemaakt van 100% plantaardige konjac vezels. Door het super zachte reinigingsproces reinigt de huid tot diep in de poriën. De konjac vezels reinigen dieper dan een “normale reiniging” maar is toch vele malen zachter voor de huid dan een scrub. De reinigende konjac sponge verwijdert dode huidcellen, stimuleert de doorbloeding en zorgt voor celvernieuwing.

De groene Kerstboom konjac sponge is gemaakt van plantaardige konjac vezels & groene thee extract. En heeft een kalmerende en zuiverende werking op je huid. Daarnaast zit de groene thee boordevol anti-oxidanten waardoor het effectief is bij het voorkomen van vroegtijdige huidveroudering.

Marlyse Blue filosofie

Natuurlijk mooi! Eerlijk en doeltreffende huidverbetering

bottom of page