top of page
gelaats

Marlyse Blue

Marlyse Blue staat voor de kracht van natuurlijke schoonheid. Het ondersteunen en versterken van de eigen unieke schoonheid door middel van doeltreffende huidverbeteringsproducten. Natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis. Hoog geconcentreerde formules van actieve ingrediënten voor een optimaal resultaat. Marlyse Blue biedt huidverbeteringsproducten en behandelingen voor ieder huidtype of huidprobleem. Samen staan wij voor resultaat, beleving en vakkennis. Kies bewust voor de kracht van natuurlijke schoonheid en ga voor een Marlyse Blue Experience. 

Marlyse Blue Treatments

Witte wilde bloemen

1

Marlyse Blue Experience

Een behandeling om kennis te maken met de producten en behandelingen van Marlyse Blue. Hierna kijken we samen welke behandeling het beste bij je past om jouw huid te verbeteren.

- Huidanalyse

- Reinigingsmassage

- Verhelderende peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Verfrissen en herstellen

- Booster serum

- Huidverzorging

Duur: 40 minuten

2

Spa treat Clear

Een korte treatment wanneer je weinig tijd hebt voor een uitgebreid relax moment, maar je je huid wel graag een heerlijke boost wil geven.

- Huidanalyse

- Reinigingsmassage

- Verhelderende peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Huidverzorging

Duur: 30 minuten

3

Spa treat Zen

Ontspanning, uitgebreide reiniging en een heerlijk liftende massage. Even helemaal ZEN!

- Huidanalyse

- Utgebreide reiniging van de huid

- Verhelderende peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Ontspannen en liftende massage

- Masker

- Huidverzorging

Duur: 60 minuten

4

Spa treat Balance

De perfecte balans tussen beauty en ontspanning.

- Huidanalyse

- Utgebreide reiniging van de huid

- Verhelderende peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Cupping massage

- Cryotherapie

- Masker

- Huidverzorging

Duur: 90 minuten

Marlyse Blue huidverbetering

Nu we de huid hebben geanalyseerd en de juiste behandeling hebben gevonden, is het natuurlijk fijn om je huidverzorging aan te passen aan wat jou huid nodig heeft. Om de treatment te ondersteunen en dat mooie resultaat te bereiken, is het aan te raden om de Marlyse Blue huidverzorgingsproducten aan te schaffen. Ik geef je advies over welke huidverzorgingsproducten het beste voor jouw huid zijn, om jouw wensen en doelstelling te halen. De behandeling kan je dan 1 keer in de 4 - 8 weken herhalen, net wat jou uitkomt. De Marlyse Blue producten gaan ongeveer 3-5 maanden mee, dit is per persoon verschillend, het ligt aan hoe royaal of zuinig je smeert. Hieronder een kleine uitleg over de verschillende behandelingen van Marlyse Blue.

Meet & Treat Special

Graag wil ik je kennis laten maken met de nieuwe Marlyse 
Blue treatments. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie/thee, bespreken we de conditie van je huid, jouw wensen en doelstelling. Ik laat je kennismaken met de producten van Marlyse Blue, geef je een gezichtscupping en leg je mijn werkwijze uit. Na afloop krijg je een advies over hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen en hoe eventuele huidproblemen behandeld kunnen worden. Ik leg je duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten bij Salon de Fem. Door deze persoonlijke aanpak kunnen we samen tot een mooie, gezonde en stralende huid komen.

De eerste 10 klanten die deze behandeling boeken, ontvangen een Marlyse Blue goodie bag en kunnen een week lang deze ​​nieuwe huidverzorgingslijn uitproberen.

Marlyse Blue filosofie

Natuurlijk mooi! Eerlijk en doeltreffende huidverbetering

bottom of page