top of page

Bedrijfsmassage

Kantoor ruimte
20240625_095904_edited_edited.jpg

Stoelmassage bij bedrijven

Ontdek de Kracht van Stoelmassage bij Bedrijven

Welkom bij Salon de Fem, dé expert in stoelmassages op de werkvloer. In de huidige hectische werkomgeving is het essentieel om te investeren in het welzijn van uw medewerkers. Onze professionele stoelmassages bieden de perfecte oplossing om stress te verminderen, productiviteit te verhogen en een gezonde werkcultuur te bevorderen.

Wat is een Stoelmassage?

Stoelmassage is een korte, intensieve massage van 20 minuten, uitgevoerd op een speciaal ontworpen massagestoel. Hierbij worden rug, nek, schouders, armen en handen gemasseerd. Medewerkers blijven volledig gekleed en er wordt geen olie gebruikt, wat de massage gemakkelijk en toegankelijk maakt in een kantooromgeving.

 

Voordelen van Stoelmassage voor Bedrijven

1. Verhoogde Productiviteit:
Regelmatige stoelmassages helpen om spanning en stress te verminderen, wat leidt tot meer focus en efficiëntie bij uw medewerkers.

2. Verminderde Ziekteverzuim:
Massage kan fysieke klachten zoals RSI, rug- en nekpijn verlichten, wat resulteert in minder ziekteverzuim en een hogere werktevredenheid.

3. Verbeterde Werksfeer:
Het aanbieden van stoelmassages laat zien dat u geeft om het welzijn van uw medewerkers, wat bijdraagt aan een positieve en motiverende werksfeer.

4. Aantrekkelijk Werkgeversimago:
Door te investeren in het welzijn van het team, profileert u zich als een vooruitstrevende en zorgzame werkgever, wat helpt bij het aantrekken en behouden van talent.

 

Hoe Werkt het?

1. Afspraak en Planning:
Wij plannen een vrijblijvend gesprek om uw behoeften te bespreken en een plan op maat te maken.

2. Uitvoering:
Op de afgesproken dagen komt onze ervaren masseur naar uw locatie. We creëren een rustige ruimte waar medewerkers kunnen genieten van hun massage.

3. Evaluatie en Aanpassing:
We luisteren naar de wensen van de medewerkers en passen de massage zo aan dat het aansluit bij wat de medewerker op dat moment nodig heeft.

 

Onze Diensten

Reguliere Sessies:
Wij bieden wekelijkse, tweewekelijkse of maandelijkse massages aan. Het programma wordt aangepast aan de grootte van uw team en uw budget.

Speciale Evenementen:
Of het nu gaat om een gezondheidsweek, teambuilding activiteit of een ander evenement, onze stoelmassages zijn een geweldige toevoeging om uw evenement onvergetelijk te maken.

Wat Zeggen Onze Klanten?

"De stoelmassages hebben een merkbaar positief effect op onze medewerkers. Ze voelen zich meer ontspannen en gemotiveerd, en dat zie je terug in hun werk."

"Een perfecte manier om waardering te tonen aan ons team. De massages zijn nu een vast onderdeel van onze maandelijkse routine."

Om de privacy van mijn klanten te waarborgen staan er geen bedrijfsgegevens achter de reviews

 

Neem Contact Op

Klaar om de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers te verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Salon de Fem - Voor een gezondere, productievere en gelukkigere werkplek!

Neem contact op

Fanny Blankers Koenlaan 366

2134 CH  Hoofddorp

Tel: 06 115 95 048

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

bottom of page