top of page

Manicure Gellak

Bij Pink Gellac geloven we dat nagelverzorging een manier is om jezelf te uiten. Daarom maken wij dagelijks, vanuit Nederland, premium nagelproducten voor al onze fans. Want iedereen is uniek. Of je nu houdt van stoere, opvallende nagels, of ze liever laat stralen met een neutrale, elegante kleur. Bij Pink Gellac willen we iedereen in hun kracht zetten en zich mooi laten voelen.

Pink Gellac

Pink Gellac staat voor de kwaliteit van haar producten. De formules voor de gellak zorgen ervoor dat je tot wel 14 dagen van de kwaliteit van je gellak kunt genieten. De lampen om je nagels onder te drogen, bevatten ook dezelfde mate van kwaliteit. 

In de salon gebruik ik Pink Gellac, omdat ik dit een fijn product vind. Heb jij een feestje, belangrijke dag of wat dan ook en wil je graag mooi verzorgde nagels. Dan ben je bij mij aan het goede adres, de gellak blijft ongeveer 2 weken zitten. En je kan ze er zelf gemakkelijk thuis afweken, nooit er af pulken, want dan beschadig je de nagels en hebben ze een langere herstel tijd nodig.

Bel

06 115 95 048

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page