Wimper styling

WIMPER EXTENSIONS - One by One

Wil je prachtige, volle en lange wimpers? En geen lange make-up sessies meer. Dan kan ik je helpen met fantastisch mooie wimpers die je ogen laten stralen.

Met een speciale techniek worden de haartjes, haartje voor haartje (one by one) aan de natuurlijke wimpers bevestigd. De krul, lengte en dikte van de extensions worden aan de draagkracht van je natuurlijke wimper aangepast. Bij het plaatsen van een nieuwe set wimperextensions worden 80 tot 100 haartjes per oog gebruikt. De extensions zijn gemaakt van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal en worden bevestigd met een speciale lijm. Deze lijm blijft zacht en flexibel waardoor deze geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper.

Ik werk met wimperextensions die niet te onderscheiden zijn van de eigen wimpers. De eigen wimpers worden aangevuld met B-,C-, D- of J-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes (5mm tot 14mm) en dikte (0,15mm) zodat ik de natuurlijke haarlengte van de eigen wimpers kan volgen en aanvullen.

De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, om een mooie volle oogopslag te behouden adviseer ik om de 2 tot 3 weken een opvulbehandeling uit te voeren. De gemiddelde behandelduur voor een nieuwe set wimperextensions is 90 tot 120 minuten dit kan variëren per klant afhankelijk van de hoeveelheid eigen wimper haartjes, een opvulbehandeling duurt ongeveer 30 tot 60 minuten.

De wimperextensions die ik gebruik zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimper haar.

Door de diversiteit in materiaal, curve en dikte kan ik bij elke vrouw de gewenste oogopslag creëren.

De voordelen:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers

 • Maakt mascara, wimper verf of wimper kruller overbodig

 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee

 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen

 • te maken over je wimpers

 • Geen uitlopende mascara bij regen, transpiratie of huilen

 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper

 • Word pijnloos aangebracht

 • Blijft 6 tot 8 weken zitten, dit heeft te maken met de

 • groeicyclus van je eigen wimper haartjes

Nieuwe set plaatsen € 65,00

Opvul behandeling 2 weken € 25,00

Opvul behandeling 3 weken € 30,00

Opvul behandeling 4 weken € 40,00

Verwijderen van oude set, niet door mij gezet € 15,00

Na 5 weken wordt een nieuwe set berekend

GRONDIG GEREINIGDE OGEN

Voor de wimper behandelingen dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up.

48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de Wimperextensions zal beïnvloeden. Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ”vet laagje” achter op de wimpers waardoor de Wimperextensions behandeling minder goed blijft zitten. Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de Wimperextensions. Zorg daarom voor goed gereinigde ogen voor de behandeling.

NAZORG WIMPEREXTENSIONS

– Gedurende de eerste 24 uur na de wimperextensions behandeling mogen de wimpers niet in contact komen met water.
– Niet aan de wimpers trekken of in de ogen wrijven. Probeer er nog voorzichtiger mee om te gaan dan je met je eigen wimpers deed.
– Gebruik geen mascara, dit is normaal ook niet nodig bij wimperextensions. 
– Reinig de wimperextensions regelmatig, dit is erg belangrijk.
– Verwijder oogmake-up met een vetvrije, olievrije remover, vet/olie tast namelijk de lijm van de wimperextensions aan. Het beste kun je de ogen onder de douche reinigen met een milde Facewash, babyshampoo of het beste, speciale reinigingsfoam voor wimperextensions met een kwastje (beide verkrijgbaar in de salon) .
– Gebruik alleen make-up producten rond de ogen op water basis, gebruik olie vrije producten. In foundation zit vaak ook olie, breng dit niet op of tegen de wimpers aan. Houd hierbij ook rekening mee als je bijvoorbeeld een speciale oogcrème gebruikt.
– Gebruik geen wimperkruller, hierdoor kunnen de wimperextensions afbreken of loslaten.
– Probeer niet in de ogen te wrijven. Dit verhoogt de kans op loslaten van de wimperextensions.
– Kam de wimperextensions nooit direct na het douchen, altijd even wachten tot de wimperextensions droog zijn, of even droog föhnen met koude lage stand (3-5 sec.)
– Sauna gebruik is mogelijk, maar met mate. Houdt er rekening mee dat door de warmte de wimperextension aanhechting verminderd.
– De wimperextensions kunnen in model worden gebracht met het meegegeven wimperborsteltje.
– Voor een optimaal resultaat raad ik aan om elke 2 a 3 weken een bijvul behandeling te ondergaan. Zo wordt het mooie resultaat behouden.

WIMPER LIFT - Lash volume lift

Lash Volume Lift is de nieuwste én hotste trend in de wimper industrie! Ik werk met het merk Mrs. Lashlift. De producten zijn ontwikkeld met de meest veilige en hoogwaardige ingrediënten. Hiermee is Mrs. LashLift erin geslaagd een Lash Volume Lift systeem neer te zetten met zeer korte inwerktijden maar welke toch uiterst mild en veilig te gebruiken is zonder de natuurlijke wimpers te beschadigen. Met deze behandeling is het niet meer nodig om gebruik te maken van een wimper kruller, en is een geweldig alternatief voor wimperextensions. Verven geeft de wimpers meer volume door de fijne, lichte haartjes te kleuren waardoor de wimpers dikker en donkerder lijken. Het Lash Volume Lift systeem is voor iedereen geschikt met korte, lange, stijle of over krulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je graag zou willen? Wil je een open blik? Dan is deze treatment dé ultieme oplossing. De resultaten zijn ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar.

Waarom kiezen voor een lashlift

 • Een comfortabele en zeer betaalbare behandeling

 • Snelste applicatie techniek (30 minuten)

 • Geeft de illusie van langer lijkende, vollere wimpers

 • Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen shields

 • Het resultaat is 6 tot 8 weken zichtbaar

 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder wimperextensions

 • De geavanceerde formules van onze producten verzorgen en voeden de natuurlijke wimpers

 • Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem

 • Geschikt voor lange en korte wimpers

 • Verdwijnt geleidelijk uit de wimpers. Deze behandeling hoeft niet verwijderd te worden

 • Lash Lift is niet schadelijk voor eigen wimpers

 • Hygiënisch

Deze wimperlift behandeling kost €55,00 en is inclusief verven, voor extra volume en een boost behandeling voor gezonde wimpers.

GRONDIG GEREINIGDE OGEN

Voor de wimper behandelingen dienen de ogen schoon te zijn en vrij van make-up.

48 uur voor de behandeling mag er GEEN waterproof mascara meer gebruikt worden. Dit omdat het moeilijk te verwijderen is, en het het resultaat van de Lash Volume lift zal beïnvloeden. Het liefst de dag van de behandeling helemaal geen make-up dragen. Mascara laat als het ware een ”vet laagje” achter op de wimpers waardoor de Lash Volume lift behandeling minder goed blijft zitten. Dit is van essentieel belang voor het resultaat van de wimperlift. Zorg daarom voor goed gereinigde ogen voor de behandeling.

NAZORG WIMPERLIFT

- De eerste 24 uur mogen de wimpers niet nat worden.
- Gebruik de eerste 24 uur geen mascara
- Gebruik gedurende de eerst 48 uur geen sterke oogmake-up removers omdat ze de verf kunnen verwijderen.
- Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling stomende douches of sauna’s.
- Daarnaast adviseren we de eerste 24 uur je haar niet te wassen omdat gebruik van shampoo en conditioner op de wimpers de kleur kunnen verzwakken of de permanent ontspannen. Ditzelfde geldt voor make-up, crèmes of oogserums.