Zoeken

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid!


Salon de Fem heeft haar behandelingen uitgebreid met Lycon Precision Wax behandelingen, geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Het verwijdert haar al vanaf 1 mm haarlengte zonder een rode of geïrriteerde huid. Bij regelmatig waxen (niet meer scheren tussendoor) wordt het haar zachter en minder en blijft langer weg. En vaak komt er op delen helemaal geen haar meer terug!


Waxen is de oudste, natuurlijkste en meest effectieve vorm van ontharen. Door regelmatig te waxen (tussen de 3 en 6 weken) worden de haartjes dunner en zachter. Ook duurt het langer voordat deze weer terug groeien. Alle Lycon waxen hebben heel milde samenstellingen en zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. De toevoegingen van heerlijk geurende, aromatische olien zorgt ervoor dat de formules onweerstaanbaar ruiken. Ze hebben tijdens het waxen intensief verzorgende eigenschappen voor je huid en zijn door de heerlijke geuren een genot voor je zintuigen!


Hoe werkt het?

De wax van Lycon Presicion Waxing is lauwwarm, zacht, heerlijk geurend en vooral heel flexibel. Deze wordt in een dun laagje op de te ontharen lichaamsdelen aangebracht. De hoogwaardige textuur en unieke samenstelling van de waxen hecht alleen aan de haartjes en dus niet aan je huid. In een paar seconden omsluit de wax alle haartjes en vormt een stevig maar flexibel laagje, dat vervolgens op een zeer snelle en vrijwel pijnloze manier wordt verwijderd. Gemiddeld genomen blijven de haartjes na het waxen tussen de 3 en 6 weken weg. In de tussentijd zijn er geen hinderlijke stoppels, huidirritaties of ingegroeide haartjes. Waxen met Lycon zorgt dus voor een langdurig haar vrije en vooral zachte huid, iets dat je met scheren of epileren niet bereikt.4 keer bekeken0 reacties
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now