Zoeken

Loveli 100% troepvrij

TRY IT. LOVE IT. AND FALL IN LOVE WITH LOVELI


Wist je dat 60% van wat je op je huid smeert ook ín je lichaam belandt? Linda van Loveli, accepteert het niet langer dat al haar favoriete beauty producten bomvol zitten met chemicaliën die niet goed voor je zijn. Niet voor je huid en niet voor je lijf. 

Zij gelooft dat 100% natuurlijke producten ook lekker kunnen ruiken, er mooi uit kunnen zien en net zo goed of misschien wel beter werken. Waarom zou je het risico dan nemen?

Daarom is Loveli 100% troepvrij en 100% natuurlijk ♥.Ik kwam in aanraking met het merk en ik heb het geprobeerd en ben verliefd. De geur is heerlijk, het product is zacht en trekt vrijwel direct in. Je hoeft er maar heel weinig van te gebruikten en alles is echt natuurlijk. Het is alleen niet vegan. In een aantal producten word bijvoorbeeld bijenwas gebruikt. In de webshop staan uitgebreide uitleg en ingrediënten lijst per product beschreven. Verder zijn de verpakkingen van gerecycled plastic en kunnen weggegooid worden in de plastic-bak. Het leukste van dit merk is, dat je een heleboel producten kunt hervullen. Zo kun je straks als de salon weer open mag, je gekochte producten in de salon bijvullen en krijg je 20% korting. Ook zal ik de producten gaan gebruiken in mijn treatments. Om de producten uit te proberen heeft Loveli een mooie travelsize gemaakt van de meeste producten. Zo kun je voor een leuke prijs de producten uitproberen. En omdat het bijna moederdag is, hebben we een aantal leuke setjes gemaakt, voor je dagelijkse gezichtsverzorging. Als je meer wil weten over dit merk, kun je mij dit vragen. Je kunt gemakkelijk met mij en andere leden chatten over de producten in de mobiele app van Salon de Fem.


Loveli heeft ook een lijn voor Hem met een heerlijke deo, facewash en bodywash.


FIND YOUR BALANCE, FIND YOUR BEAUTY

Zelfs de meest fancy ingrediënten doen lang niet zo veel voor je als een huid die in balans is. Vind je balans, dan weet je pas hoe mooi je huid écht is!


6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now