Zoeken

"CocoBaci Oil Pulling" wat is dat?

Oil Pulling wordt al genoemd in de Charaka Samhita, een van de oude teksten in het Sanskriet waar deze gezondheidsleer op is gebaseerd. Binnen de Ayurveda wordt “oil pulling” gebruikt voor dagelijkse mondverzorging omdat het zou zorgen voor minder plaque, wittere tanden en een frisse adem. Het zou daarnaast het lichaam ontgiften en zelfs verjongen. In India gebruiken mensen deze natuurlijke manier van ontgiften bij verschillende kwalen en aandoeningen. De olie wordt in de mond gespoeld gedurende 10-15 minuten. Door dit proces komt de plaque los en het neemt de bacteriën vanuit de mond mee, specifiek de holte die Streptococcus Mutans (tandbederf) veroorzaakt. Als u uw pijnlijke bezoeken aan de tandarts wilt beperken, is dit iets om uit te proberen!


Cocobaci is geformuleerd op het principe van het eeuwenoude spoelen met olie, maar met een moderne twist. We hebben het smaakvoller gemaakt, evenals de toevoeging van de gezondheidsvoordelen van Gemmotherapie en de pure essentiële oliën. De voordelen zijn eindeloos, voor de korte en lange termijn. Zeg hallo, tegen deze natuurlijke ontgiftingskuur, geef jezelf een boost van wellness en geniet van een helderdere glimlach en frissere adem.Cocobaci is er in 3 smaken!

-Citroen en Venkel sprankeling, -Cool Mint, -Framboos

Makkelijk te gebruiken:

Zorg ervoor dat de cocosnootolie vloeibaar is, door ca. een minuut in een warm kopje water te leggen. Open het zakje, knijp de inhoud in je mond. Nu laat je de olie door de mond bewegen en trek je het door je tanden heen, net zoals bij een mondwater. Na 10-15 minuten, spuug je het uit, evt. in het toilet om verstoppingen te voorkomen. En bewonder nu je frissere, wittere lach! Begin vandaag met Oil pulling, 15 dagen, vanaf nu zal je harstikke blij zijn dat je eraan begonnen bent.

Voordelen van Cocobaci.

  • Verbetering van de tandheelkundige gezondheid

  • Verwijdert bacteriën en plaque

  • Ontgift het lichaam en helpt bij katers

  • Stralende, wittere tanden

  • Helpt bij het voorkomen en verlichten van hoofdpijn

  • Voert afval/gifstoffen af

Tips om te beginnen * ‘s Morgens zou het beste moment zijn voor “oil pulling, meteen na het opstaan op de nuchtere maag en nog voor het tandenpoetsen. * Wacht na het spoelen een half uurtje voor je gaat eten. Daarna kun je nog een tongschraper gebruiken om je tong extra te ontdoen van aanslag (afvalstoffen). * Neem de olie bijvoorbeeld in je mond als je gaat douchen. Of doe andere dingen zoals je aankleden of je lunch klaarmaken om mee te nemen naar werk. * Wanneer je last krijgt van de spieren in je gezicht dan zet je teveel kracht, dit is niet de bedoeling. * Het is even wennen dus als het aan het begin niet lukt en je slikt de olie per ongeluk door, is dit niet erg. Als je het een paar keer gedaan hebt dan gaat het makkelijker. * Is de kleur van de olie bij het uitspugen wit dan heb je lang genoeg gespoeld, als deze nog geel is dan kun je een volgende keer meer bewegingen maken of de olie langer spoelen. * Spoel daarna je mond grondig met lauw water. Poets eventueel je tanden, met een natuurlijke tandpasta, en drink vervolgens twee glazen water. * Als het ’s morgens niet lukt, kan het ook op andere tijdstippen, maar daarbij is het belangrijk dat er zeker drie uur zit tussen het moment dat je iets hebt gegeten en dat je met olie gaat spoelen. En een half uur na de laatste keer dat je iets hebt gedronken. * Laat je hoofd af en toe wat naar achter vallen zodat de achterkant van je mond ook wordt bereikt. * Probeer het doorslikken van de olie zoveel mogelijk te vermijden i.v.m. de toxines en bacteriën. * Als de tijd is verstreken spuug je de olie uit in een zakje of op een vel keukenpapier dat je weggooit. Niet in de gootsteen of wasbak, de olie kan afvoerpijpen op den duur namelijk verstoppen. * Voor acute kwalen wordt minimaal een week tot vijftien dagen geadviseerd. Bij chronische klachten een aantal maanden tot een jaar. Wanneer je klachten zijn verbeterd kan je bijvoorbeeld 2 keer per week preventief spoelen.CocoBaci black, het nieuwe wit!

Het leven is niet altijd zwart-wit, maar wanneer het aankomt op een gezond lichaam en een mooie glimlach dan is het zo simpel als wat.

Naast de Cocobaci in 3 smaken bestaat er nu ook de Cocobaci Black om een boost aan je dagelijkse verzorging toe te voegen. Cocobaci Black combineert de kennis van “Oil Pulling” met zuiver kokosnoot olie, gemmotherapie, geactiveerde macadami houtskool en organische essentiële olie van pepermunt en munt.


Duizenden goede en slechte bacteriën houden huis in je mond en hechten zich als plaque. Denk er aan, alles wat je in je mond stopt vervolgt zijn weg in je lichaam. Al die pesticiden, hormonen, genetisch gemodificeerde organismen en verborgen chemicaliën….

Mondzuur is een van de hoofdzaken van tandproblemen als gevolg van wat je eet en drinkt zoals koffie, limonades, wijn, en bewerkt voedsel etc. Het Cocobaci Black “Oil Pulling” programma helpt je om je mondhygiëne op een natuurlijke wijze te verbeteren en krijg je een mooiere glimlach. “Oil Pulling” betekent letterlijk onttrek potentiele ziekteverwekkers en bacteriën aan het lichaam.


Gemmotherapie

Gemmo is afgeleid van het woord Gemma het Latijnse woord voor knop. Gemmotherapie is een behandeling met preparaten gemaakt van jonge plantendelen. Wij gebruiken het, gemaakt eikenknop extract, als natuurlijke universele cellulaire detoxer en is een uitstekende toevoeging om de mondhygiëne te verbeteren.

Hoe kan geactiveerde Macadamia houtskool tanden witter maken?

Het werkt om tanden witter te maken door plaque en andere kleine deeltjes die vlekken veroorzaken te absorberen. Geactiveerde houtskool is een bekend natuurlijk middel voor een mooie glimlach. Het is ook een krachtig middel om gifstoffen en andere chemicaliën in het lichaam te binden. Hierdoor kunnen gifstoffen uit het lichaam gespoeld worden en voorkomt het nieuwe absorptie.

Cocobaci Black, helpt bij:

*Helpt tanden witter te maken

*Verbetert de mondhygiëne

*Voorkomt gaatjes

*Bind en verwijdert gifstoffen

*Verbetert de pH balans

*Voorkomt slechte adem en tandvleesproblemen

*Een natuurlijke alternatief voor chemisch bleken van de tanden

*Ondersteunt het lichaam bij het natuurlijk afweersysteem

*Verbetert de cognitieve functie

*Verlaagd slecht cholesterol bij regelmatig gebruik


De CocoBaci producten zijn verkrijgbaar in de webshop www.salondefem.nl/shop

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now