Zoeken

Hoe mijn massage avontuur begon

Het moment dat ik koos voor een carrière switch, ben ik gaan houden van mijn werk. Het voelt zo fijn om te doen waar je goed in bent en een ander een ontspannen gevoel te geven. Mijn passie is mijn werk en haal er enorm veel energie uit om mijn droom op te bouwen.


Ik was niet happy op kantoor als financieel medewerkster, het salaris was heel fijn, het werk was leuk, maar de setting en collega's waren niet altijd leuk. Ik wilde meer onder de mensen zijn, een gezellig praatje met vreemden of eigenlijk gewoon andere mensen blij maken. Dus terug in de winkel als lingeriespecialist, mooie lingerie één van mijn passies. In hartje Amsterdam, werken voor een fantastische ontwerpster en haar lingerie verkopen, ik was happy. Onze wens om Tim (2007) een broertje of zusje te geven, was niet zo gemakkelijk als we hadden gehoopt. Na heel wat jaar zelf proberen, diverse behandelingen later, kregen we eindelijk begin 2014 te horen dat we mochten beginnen met IVF. En na 4 maandjes onze eerste terugplaatsing, direct raak. Wow wat ging dat voorspoedig, ik voelde me fantastisch! Heel trots en ontzettend mooi. Nu heb ik altijd de pech dat mijn contract niet verlengd wordt tijdens mijn zwangerschap. Bij Tim en nu ook bij onze toekomstige dochter. Heel vervelend, maar ik kon nu ook extra genieten van de zwangerschap. Alvast solliciteren voor na de bevalling. Wat open sollicitaties verstuurd naar andere winkels in lingerie. En verder voorbereiden voor de komst van onze dochter, ik zat op een prachtige roze wolk. Tot ik half december voor een simpele controle in het ziekenhuis kwam, ik was 29 weken zwanger. Tijdens de echo konden we geen kloppend hartje vinden, er hing een soort grijze waas over de echo. Na 3 keer herhalen dat ze het hartje niet kan vinden, slaat de bom in. Als ze het niet kan vinden, dan leeft ze niet meer. Mijn wereld stortte in, Dennis kwam gehaast het ziekenhuis in en wist nog niet wat er gaande was. Kunnen we niet opereren, het is niet waar, een grap...... Van alles gaat er door je heen, maar ik voelde me ook verdooft, bizar, vaag! 2 dagen later is onze dochter Jill (*2014) stilgeboren.


Deze gebeurtenis heeft me heel bewust gemaakt van het leven, Jill was in mijn buik overleden door een klein bloedpropje in de navelstreng. Wat er was gebeurd als het bloedpropje los was gekomen, Jill gehandicapt geboren, of ik een longembolie en mijn kinderen moederloos, nee hier wil ik niet aan denken. Het is wat het is en het mooie dat Jill mij gegeven heeft, is een gewone bevalling. Tijdens mijn bevallingsverlof/ rouw periode had ik tijd om naar mezelf te kijken en te luisteren. Wat wil ik in het leven, wat wil ik voor andere betekenen. Als ik blij en gelukkig ben, dan is mijn gezin en omgeving dat ook. En toen ben ik de cursus wellness massage gestart en hier werd ik zo blij van. Dit wil ik voor de rest van mijn leven doen, zolang mijn gezondheid dit toelaat. Vervolgens in oktober 2015 een derde terugplaatsing gedaan en wederom direct raak. Tijdens de zwangerschap keihard gewerkt als filiaalmanager bij Lingerie en je raad het al, vlak voor mijn verlof het gesprek dat mijn contract niet werd verlengt. Tja je went eraan, 3 keer is scheepsrecht. Ik hoop voor de rest van mijn leven dat ik voor mezelf kan werken en blij en gelukkig mag blijven. In juni 2016 is onze zoon Jae geboren. We hebben nu 2 gezonde zoons, waar we enorm trots op zijn. En wat we allemaal hebben meegemaakt heeft mijn leven mooi en bijzonder gemaakt, ook daar ben ik trots op

.

17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now