Zoeken

Vriendinnen actie

Bijgewerkt: 12 feb 2019In balans het najaar ingaan! Wil jij dat ook? Geef je dan op voor deze vriendinnen actie op 12 november 2018. Gezellig met z'n tweeën kennismaken hoe je je lichaam en gezondheid in balans krijgt. Jullie krijgen dan om de beurt interessante info over voeding en gezondheid van Wendy (Praktijk Samen Gezond​) terwijl de ander geniet van een heerlijk ontspannen stoelmassage van Femke (Salon de Fem). Deze vriendinnen actie word gegeven op een fantastisch mooie locatie: Lady Lavendel​, Vogelaardreef 20 in Noordwijk.

Je kunt je inschrijven via info@praktijksamengezond op de volgende tijdstippen; 17.00 uur, 18.00 uur, 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur. Zijn jullie benieuwd naar wat gezonde voeding en ontspanning voor jullie lichaam kan betekenen? En zijn jullie toe aan een leerzaam en ontspannen avondje schrijf je dan snel in.

Veel liefs

Wendy | Praktijk Samen Gezond

&

Femke | Salon de Fem

#voeding #stoelmassage #balans #massage #praktijksamengezond #salondefem

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now