Zoeken

Regelmatig een   Gezichtsmassage, waarom?


Waarom zou je je gezicht regelmatig laten masseren? Omdat het gezond voor je is. Het helpt tegen hoofdpijn, vermoeidheid en spanning. Het kalmeert de zenuwen en vermindert angst. Als je nu nog niet overtuigd bent dan kan ik je vertellen dat door een regelmatige gezichtsmassage je een beter uiterlijk krijgt, de massage bevordert de bloedsomloop en laat je huid stralen. Dus een regelmatige gezichtsmassage laat je er  ook nog jonger uitzien. Wie wil dat nou niet!

Voor de massage gebruik ik abrikozenpitolie, deze olie is rijk aan vitamine-E en voed de droge huid. Perfecte olie voor de koude dagen hier in Nederland. Het hydrateert en kalmeert, brengt het vochtgehalte in balans, versterkt de elasticiteit en stevigheid, vertraagd de tekenen van huidveroudering en het absorbeert super snel. Heb ik je overtuigd om je gezicht regelmatig te laten masseren, maak dan een afspraak bij Salon de Fem, via email: salondefem@gmail.com


#massage #gezichtsmassage #ontspannen #salondefem #abrikozenpitolie #vochtinbrengend

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now