Zoeken

Voordelen van massage op een rijtje

Bijgewerkt: 12 feb 2019Wil jij je laten masseren? Dat is een heel goed plan. Er hangen namelijk veel verschillende gezondheidsvoordelen aan vast. Hieronder een aantal uitgelicht.

Paniek

Het eerst op de lijst van voordelen is om paniek en angst te verminderen. Zoals bij veel mentale problemen is stress één van de grootste boosdoeners. Massages zijn één van de weinig voor de hand liggende behandelingen om het lichaam te helpen ontspannen. Wanneer je regelmatig een massage krijgt, kan dit zelfs permanent leiden tot een lager stress niveau in het dagelijks leven.

Slaapproblemen

Onze hectische levensstijl zorgt ervoor dat sommige mensen een tekort aan slaap ontwikkelen of zelfs problemen om te kunnen slapen. Neem even een moment rust met een zalige massage in plaats van al die drukte. Dit kan de uitweg betekenen voor je slaapproblemen. Je bent nu volledig tot rust gekomen door de massage. Hierdoor zal je gemakkelijker en dieper slapen zodat je volledig herladen opstaat.

Hartaandoeningen

Regelmatig een massage kan de doorstroming van je bloed in je lichaam bevorderen. Hierdoor wordt er meer zuurstof naar de vitale organen en je spieren gepompt. Dit zal je extra energie geven en in sommige gevallen de overvloed aan stress van het hart verminderen. Samen met de traditionele geneeskunde kan dit ervoor zorgen dat je sneller van je hart gerelateerde problemen af bent.

Spierpijn en pijnlijke gewrichten

Een traditionele massage is een goede manier om van je pijnlijke spieren en andere spanningen af te komen. Door het loswerken van de spieren kan het zijn dat je ineens van je problemen verlost bent die je al maanden achtervolgen. Massage is goed voor de pijn te verminderen bij rugpijn, migraine en pijnlijke gewrichten.

Huid

Door het gebruik van massageolie en het masseren zelf, kan je huid er beter van worden. De massage zal ervoor zorgen dat je huid kan ontspannen. De massageolie zorgt dan weer voor een hydraterend effect. Hierdoor kan je van die droge huid verlost zijn en zelfs een gezonde gloed over je heen krijgen. Wanneer je dit op regelmatige basis doet, kan je zelfs het uitzicht van rimpels of andere tekenen van oud worden verminderen.

Dit zijn enkele van de fantastische voordelen die je van een massage kan krijgen. Een hulpmiddel om je lichaam weer in balans te krijgen. Maak een afspraak bij Fem's Massagesalon en ervaar wat massage voor jou doet.


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now