Over mij

"Hef je gezicht naar het licht en draai je hart met de zon mee."

Mijn naam is Femke Mesman-Hiemstra geboren 26 november 1977 te Holysloot, getrouwd met Dennis en moeder van Tim (2007), Jill (*2014) en Jae (2016). Altijd optimistisch en vrolijk en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en alles wat ik meemaak. Na een zware periode, het verwerken van onze stilgeboren dochter Jill. Heb ik in 2015 van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik mijn eigen massagesalon gestart. Ik geef stevige en zeer ontspannen stoel- of tafelmassage bij bedrijven, in hotels en bij mensen thuis. Sinds 2017 ben ik werkzaam als freelance bedrijfsmasseur en masseer ik in opdracht bij diverse bedrijven. Inmiddels is de massagesalon uitgebreid met buikmassage en Bellabaci cupping massage, een zeer ontspannen massage met een speciale zuigtechniek. Ter verbetering van het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Eind 2018 kwam ik in contact met een mede onderneemster in de Beauty branche en zij zocht een collega om haar onderneming uit te breiden met diverse beauty behandelingen. En zo ben ik in aanraking gekomen met de beauty branche, dit vond ik zo interessant en ben in 2019 diverse cursussen gaan volgen om me meer te kunnen aansluiten in de Beauty branche. Een cursus Waxen, cursus Tanden bleken, cursus Brazilian wax expert, cursus Bellabaci cupping massage, cursus (Psoas) Buikmassage en een cursus One by one wimper extensions. Tijdens de Covid-19 domper heb ik niet stil gezeten en heb ik de webshop uitgebreid met allerlei beauty producten en heb ik mijn certificaat Lash volume lift gehaald. Door het dichtgooien van bedrijven en zoveel mogelijk thuiswerken, viel mijn bedrijfsmassage volledig stil. Dit had grote gevolgen voor mij als ondernemer, maar daar liet ik het niet bij zitten en heb ik nog een online cursus gevolgd en ben ik nu ook Wenkbrauw Stylist. Na de totale lockdown begin 2021 hebben mijn man en ik besloten om een salon te bouwen in onze achtertuin. Tot de tijd dat deze af is ben ik een popup salon van 10:00 - 14:00 uur in onze huiskamer, en een popup salon bij jou thuis of op locatie. De bouw van de salon laat even op zich wachten, want half september liet mijn gezondheid mij even in de steek en heb ik een herseninfarct gehad. Gelukkig was ik er snel bij en is er weinig schade. Nu ben ik herstellende en ga ik heel langzaam mijn geliefde werk weer oppakken. En gaan we starten met de bouw. Ik hou jullie op de hoogte!

 

Benieuwd naar mijn werk en toe aan ontspanning, een heerlijk gladde huid of een mooie stralende look, nu weet je me te vinden. Ik hou ervan om dicht bij de mensen te staan, ze een fijn gevoel te geven, m'n creativiteit te uitten en ik werk graag met mijn handen. Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en bewust leven zijn voor mij heel belangrijk. Je mooi voelen van binnen en van buiten!

Ik laat me graag uitnodigen om bij je thuis of op locatie een heerlijk ontspannende massage of andere behandeling te geven. Geef je lichaam de aandacht die het verdient en laat lichaam en geest ontspannen. Bewust leven betekent voor mij dat mijn lichaam en geest in balans is. Komt stress, vermoeidheid of pijn voor in jouw leven? Mijn massage biedt je de mogelijkheid om even stil te staan bij je eigen lichaam. Door regelmatig behandelen worden je spieren en bindweefsel soepel en komt je zenuwstelsel tot rust, met als resultaat een helend effect op lichaam. Ik vind het heerlijk om op een ontspannen manier te werken met mensen.

Liefs Femke