Over mij

"Hef je gezicht naar het licht en draai je hart met de zon mee."

Mijn naam is Femke Mesman-Hiemstra geboren 26 november 1977, getrouwd met Dennis en moeder van Tim (2007), Jill (*2014) en Jae (2016). Altijd optimistisch en vrolijk en probeer zoveel mogelijk te genieten van het leven en alles wat ik meemaak. Na een zware periode, het verwerken van onze stilgeboren dochter Jill. Heb ik in 2015 van mijn passie mijn werk gemaakt en ben ik mijn eigen massagesalon gestart. Ik geef stevige en zeer ontspannen stoel- of tafelmassage bij bedrijven, in hotels en bij mensen thuis. Sinds 2017 ben ik werkzaam als freelance bedrijfsmasseur en masseer ik in opdracht bij diverse bedrijven. Inmiddels is de massagesalon uitgebreid met buikmassage en Bellabaci cupping massage, een zeer ontspannen massage met een speciale zuigtechniek. Ter verbetering van het zelf herstellend vermogen van ons lichaam.

Eind 2018 kwam ik in contact met een mede onderneemster in de Beauty branche en zij zocht een collega om haar onderneming uit te breiden met diverse beauty behandelingen. En zo ben ik in 2019 de samenwerking met de Brow & Wax Lounge aangegaan en heb ik daar mijn eigen ruimte. In 2019 heb ik diverse cursussen gevolgd om me nog meer te kunnen aansluiten in de Beauty branche. Een cursus Waxen, cursus Tanden bleken, cursus Brazilian wax expert,  cursus Bellabaci cupping massage, cursus (Psoas) Buikmassage en een cursus One by one wimper extensions. Tijdens de Covid-19 domper heb ik niet stil gezeten en heb ik de webshop uitgebreid met allerlei beauty producten en heb ik mijn certificaat Lash volume lift gehaald. Vanaf heden voer ik op donderdag mijn werkzaamheden uit in de Brow & Wax Lounge, Vredeweg 1-V in Zaandam. En de andere dagen kun je me boeken voor een behandeling bij jou thuis. Dit geld voor alle behandelingen.

 

Benieuwd naar mijn werk en toe aan ontspanning, een heerlijk gladde huid of mooie stralende ogen, nu weet je me te vinden. Ik hou ervan om dicht bij de mensen te staan, ze een fijn gevoel te geven, m'n creativiteit te uitten en ik werk graag met mijn handen. Persoonlijke ontwikkeling, innerlijke groei en bewust leven zijn voor mij heel belangrijk. Je mooi voelen van binnen en van buiten!

Ik laat me graag uitnodigen om bij je thuis of op locatie een heerlijk ontspannende massage te geven. Geef je lichaam de aandacht die het verdient en laat lichaam en geest ontspannen. Bewust leven betekent voor mij dat mijn lichaam en geest in balans is. Komt stress, vermoeidheid of pijn voor in jouw leven? Mijn massage biedt je de mogelijkheid om even stil te staan bij je eigen lichaam. Door regelmatig behandelen worden je spieren en bindweefsel soepel en komt je zenuwstelsel tot rust, met als resultaat een helend effect op lichaam. Ik vind het heerlijk om op een ontspannen manier te werken met mensen.

Liefs Femke

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp

(Vredeweg 1-V, Zaandam)

 Kvk: 34242948

Huisregels

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now