Ontspanningsmassage

Graag laat ik me uitnodigen om jou een behandeling in de salon of bij je thuis te geven. Thuis hoef je de deur niet uit en kun je lekker ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving. Dan neem ik een tafel/stoel, handdoeken, olie en eventueel muziek mee, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is een fijne warme ruimte waar ik mijn tafel/stoel neer kan zetten en waar ik omheen kan lopen.

Stoelmassage

Duur: 30 of 60 minuten

Behandeling van: rug, schouders, nek, armen en handen

Hierbij stimuleer ik de bloedsomloop, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Deze massage word op een speciaal ontworpen stoel gegeven over je kleren heen. Perfect voor op het werk om even te ontspannen, maar het kan ook gewoon thuis of op een feestje. Stoelmassage leent zich ook perfect voor bedrijfsmassage, deze is fiscaal aftrekbaar. Nieuwsgierig? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

 

Tafelmassage

Duur: 30, 60 of 90 minuten

Behandeling van: rug, schouders, nek, armen en handen/ benen/ gezicht

Hierbij stimuleer ik de bloedsomloop, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot. Door de toegenomen doorbloeding wordt de opname van voedingsstoffen bevordert en de afvalstoffen sneller afgevoerd. De massage kan je lichaam in diepe ontspanning  brengen. Het kalmeert het zenuwstelsel, versterkt het immuunsysteem en stimuleert het loslaten van giftige stoffen in je lichaam. Ook zorgt het ervoor dat er endorfine in je huid wordt aangemaakt die pijn verminderd en je een goed gevoel geeft.

Cuppingmassage

Deze cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. De massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuum cups en heeft een geweldige ontspannende en helende werking. Bellabaci Cupping Massage is een langzame en ontspannende massage die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift, gecombineerd met deep tissue, Zweedse en lymfedrainage technieken, om ultieme genezing te bereiken in korte tijd. Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte, zelfs lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënt raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. 

De Bellabaci Cupping Massage werkt op de huid, de spieren, de gewrichten, de spijsverteringsorganen en het zenuwstelsel. De zuigkracht reikt tot diep in het zachte weefsel, de verbindingen en de organen. Het trekt gifstoffen, afvalstoffen en ontstekingen van het lichaam naar de oppervlakte van de huid, waar het lymfesysteem ze verwijderd.

Enkele voordelen van Bellabaci Cupping Massage

 • Verbetert de doorbloeding

 • Stimuleert productie van collageen en elastine

 • Reinigt porien en verwijderd dode huidcellen

 • Verbetert en verzacht littekenweefsel

 • Verstevigt de huid

 • Betere opname van werkstoffen

 • Verwijderd toxines

 • Vermindert rimpels en fijne lijntjes

 • Draineert vochtwallen en onderkin

 • Maakt verklevingen los

De Bellabaci Cupping Massage in combinatie met aromatherapie is een bekende behandelingsmethode die de ontgifting van het lichaam ondersteunt. Bellabaci heeft hiervoor een "Genie in A Bottle" ontwikkelt. Dit is een unieke combinatie van "Virgin" Coconut olie en Biologische etherische oliën van superieure kwaliteit. De oplossing voor al je lichamelijke ongemakken. 

Neem afscheid van je cellulite met de Bellabaci "Cellulite Be Gone" Genie serum! Een innovatieve en zeer effectieve manier om samen met de Bellabaci Body cups te gebruiken voor het bestrijden van cellulite, striae, disbalans van de schildklier, afvallen, prikkelbaar darmsyndroom etc.

Krijg weer een stralende huid met de Bellabaci "Skin Get a Life" Genie serum! Een formule, rijk aan anti oxidanten, vitamines en essentiële vetzuren. Helpt de beschadigde en geïrriteerde huid te herstellen, te beschermen en te regenereren. Vervaagt littekens en striae en herstelt de veerkracht en elasticiteit van de huid. Te gebruiken bij: buikpijn, eczeem, slapeloosheid, psoriasis, littekens, allergieën, striae etc.

Voor het beste resultaat raden we aan om onze 8 weekse treatment te volgen, dit kan zowel in de salon als bij je thuis. Het is een intensief programma met gegarandeerd succes! Naast de wekelijkse behandeling ontvang je ook een thuis pakket om zelf 3 maal in de week de behandeling te herhalen. Na deze 8 weken kun je het mooi bijhouden door regelmatig zelf te behandelen.

Back%20Massage_edited
Back%20Massage_edited

press to zoom
IMG_20190712_153609_335
IMG_20190712_153609_335

Stoelmassage op locatie

press to zoom
bellabaci flatlay
bellabaci flatlay

Skin get a life pakket voor thuis

press to zoom
Back%20Massage_edited
Back%20Massage_edited

press to zoom
1/8

"Cellulite be gone" treatment

Voor het verminderen van cellulite zijn meerdere behandelingen raadzaam. Een treatment bestaat uit 8 behandelingen door Salon de Fem van 45 minuten om de 7 tot 10 dagen. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen om een thuisset aan te schaffen en de behandeling thuis 3 maal per week te herhalen tijdens de treatment. En daarna ook, om bij te houden. Een losse "Cellulite be Gone" behandeling kost € 45

Een thuisset (cups, olie en een scrub handschoen) € 85

Als je de treatment in een keer betaald, krijg je 1 behandeling gratis en betaal je geen  ̶€̶ ̶4̶4̶5̶  maar € 400

"Skin get a life" facial treatment

Voor het verminderen van rimpels en fijne lijntjes zijn meerdere behandelingen raadzaam. Een treatment bestaat uit 8 behandelingen door Salon de Fem van 30 minuten om de 7 tot 10 dagen. Voor een optimaal resultaat is het aanbevolen om een thuisset aan te schaffen en de behandeling thuis 3 maal per week te herhalen tijdens de treatment. En daarna ook om bij te houden.

Een losse "Skin get a Life" Facial behandeling kost € 30

Een thuisset (cups, olie en een makeup handschoen) € 85

Als je de treatment in een keer betaald, krijg je 1 behandeling gratis en betaal je geen  ̶€̶ ̶3̶2̶5̶  maar € 295

Bedrijfsmassage

Waarom bedrijfsmassage

Tegenwoordig laat de maatschappij een hoog stressgehalte zien. Dit word over het algemeen veroorzaakt door onze hoge ambities, de vele keuzes, haast en slechte voeding. Meer dan 70% van de ziekteverschijnselen begint met een vorm van stress. Bedrijfsmassage is een goede manier om deze stress preventief te behandelen. Een zieke werknemer kost je als werkgever gemiddeld €300 per dag, voor dit bedrag kan deze werknemer een jaar lang iedere maand van een stoelmassage genieten.

Wat doet massage met je lichaam

Massage bevordert de circulatie in jou lichaam en stimuleert het zelf genezende vermogen. Circulatie is het vervoeren van voedingsstoffen, hormonen en enzymen, via je bloed, de lymfe en alle lichaamsvloeistoffen, naar daar waar ze nodig zijn in jou lichaam. De afvalstoffen en lichaamsvreemde stoffen worden afgevoerd, daarom is het heel belangrijk om na een massage een groot glas water te drinken, om deze ook daadwerkelijk uit je lichaam te verwijderen. Door een goede circulatie hebben we een grotere kans op spoedig herstel van verwonding of ziekte. Een goede circulatie zorgt dus voor gezonde en gemotiveerde werknemers.

Gemotiveerde werknemers

Door een regelmatige massage kun je de relatie tussen lichaam en geest weer herstellen. Je zal hierdoor merkbaar beter presteren en efficiënter werken, dit zorgt weer voor betere bedrijfsresultaten. De werkvloersfeer zal merkbaar verbeteren en je werknemers zullen meer plezier hebben in hun werk. Kortom, massage in jou bedrijf:

 • ·         helpt RSI voorkomen

 • ·         vermindert stress en vermoeidheid

 • ·         stimuleert de bloedsomloop

 • ·         helpt afvalstoffen afvoeren

 • ·         stimuleert het zelf genezend vermogen van het lichaam

 • ·         en maakt endorfine aan

Preventief ziekteverzuim verlagen, werkstress verminderen, productiviteit verhogen en geld besparen

Je werknemers een massage aanbieden is een verantwoorde investering!

Het verzuim daalt, en de motivatie van je werknemers stijgt. Dat komt de output van je organisatie altijd ten goede. Neem vrijblijvend contact op voor een offerte of verdere informatie.

 

Stoelmassage             

Duur per massage: 20 minuten                 

De overheid stimuleert werkgevers om gezonde arbeidsomstandigheden te creëren. Zo blijven je werknemers flexibel inzetbaar, gemotiveerd en gezond. Stoelmassage wordt door de Belastingdienst erkend als arbo-voorziening, wat jou als werkgever fiscaal voordeel oplevert. Je investeert namelijk in de gezondheid en duurzaamheid van je medewerkers.

1. Massages opnemen in de werkkostenregeling

Je kunt je bedrijfsmassage opvoeren als werkkostenregeling . Het nadeel hiervan is dat je als werkgever slechts 1,2% van de totale loonkosten onbelast mag inzetten (hierna wordt er 80% belasting over betaald). Daarom kan het verstandiger zijn om de bedrijfsmassages te laten vallen onder de nihil waardering van het Arbo-plan.

2. Massages opnemen in het Arbo-plan

Wanneer je een Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E, zie www.rie.nl) hebt gedaan, zou je ervoor kunnen kiezen om bedrijfsmassage op te nemen in het Arbo-plan ter preventie van werk gerelateerde klachten en ziekteverzuim. Bedrijfsmassage valt hierin onder de nihil waardering. Je kunt dan onbeperkt en onbelast massages opvoeren als bedrijfskosten. De BTW die ervoor gerekend wordt kan je in mindering brengen op de omzetbelasting. Hier zitten wel een paar voorwaarden aan vast;

 • Je hebt als werkgever een Arbo-plan

 • De massages maken in redelijkheid deel uit van dit plan

 • De massages worden tijdens werktijd gegeven en er wordt geen bijdrage gevraagd van je werknemer.

 • De duur en de frequentie van de massages geschieden naar redelijkheid

 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé besparing voor je werknemer

Voor bedrijven met minder dan 25 werknemers hoeft het Arbo-plan niet door een externe deskundige worden beoordeeld.