Mineralissima

Lief voor je huid, het milieu, de dieren en je portemonnee!

Wat maakt het product zo geweldig?

* Zachte, natuurlijke ingredienten voor een natuurlijke uitstraling * Risico van een allergische reactie is heel klein * Geschikt voor alle huidtypes * Geschikt voor veganisten * Dierproefvrij en milieuvriendelijk * Zuinig in gebruik * Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding * Zeer ruim assortiment minerale producten * Onze luchtige poeders zijn ook geschikt voor mannen

197372725_10158836932848101_613735575151

Steeds meer mensen stappen over op minerale make-up. Omdat veel traditionele producten conserveermiddelen en andere chemicaliën bevatten, kunnen huidirritaties optreden en poriën verstoppen met roodheid en puistjes als gevolg. Vooral mensen met een gevoelige huid kunnen vaker problemen ervaren met  traditionele make-up. In veel gevallen biedt Mineralissima een uitkomst! We kijken graag samen met jou naar het vinden van make-up die jouw huid kan verdragen. Mineralissima gelooft in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van de mens door make-up aan te bieden die gemaakt is van de meest natuurlijke ingrediënten die we van onze aarde kunnen verkrijgen. Zodra vrouwen Mineralissima gebruiken, is er vaak geen weg meer terug. Ook mannen hebben ontdekt dat onze natuurlijke afwerking bij hun past. En hoe fijn is het dat onze grondstoffen en het eindproduct veganistisch en dierproefvrij zijn?! 

De producten van Mineralissima bevatten zo min mogelijk ingredienten. Zo weet jij precies wat je op je gezicht smeert! Je leest de toegepaste ingredienten gemakkelijk op de website of de onderzijde van je aangekochte product (testversies uitgezonderd). Maar welke functie hebben de ingredienten precies?

  • IJzeroxides: Deze voerzien de make-up van de gewenste kleur.

  • Zinkoxide: Is een witte pigment met veel voordelen. Het werkt als een natuurlijke zonnebescherming, is een antioxidant, gaat ontstekingen tegen en kan een geirriteerde huid helpen te verzachten en te kalmeren.

  • Mica poeders: Deze ingredienten voegen gloed en glans toe aan de minerale producten.

  • Natuurlijke olien en waxen: Een selectie van ons assortiment bevat plantaardige olien en waxen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze lip producten, geperste producten, potloden en mascara.

Natuurlijk...... als je huid je lief is

Is jou interesse gewekt? laat je dan adviseren in de salon, zie je snel!