Hygiene Protocol

Ik mag je weer behandelen en in mijn salon ontvangen!

De overheid heeft aangegeven dat het – met inachtneming van de juiste voorwaarden – weer veilig en verantwoord is om naar de beauty specialist te gaan. Ik sta graag voor je klaar.

De nieuwe 1,5 meter samenleving is voor ons allemaal nieuw. Ik kan me voorstellen dat je wil weten hoe dat in zijn werk gaat. Om de gezondheid en veiligheid van mijn cliënten te waarborgen, werk ik alleen op afspraak.
Ik werk volgens de RIVM richtlijnen en deze richtlijnen worden nagevolgd binnen mijn salon en de belangrijkste zaken wil ik graag vooraf met je delen.

  • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Neem contact met mij op en blijf dan thuis. We maken dan een nieuwe afspraak. (dit is natuurlijk kosteloos)

  • Kom precies op tijd (niet te vroeg en niet te laat), zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.

  • Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handgel.

  • In verband met hygiëne geef ik bij ontvangst geen hand.

  • Was je handen na de behandeling en gebruik de desinfecterende handgel.

Stay safe

Liefs Femke

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle

Telefoon: 06 115 95 048

Email: salondefem@gmail.com

Locatie: Vredeweg 1-V, Zaandam

(Fanny Blankers Koenlaan 366, Hoofddorp)

 Kvk: 34242948

Huisregels

Covid-19 hygiene protocol

Algemene voorwaarden

© by Salon de Fem. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now